Acompanyaments

ACOMPANYAMENTS a mida A DONES EN CANVIS VITALS (INVISIBILITZATS)

Acompanyaments individuals:

Si et trobes estancada en algun aspecte de la teva vida, pots venir a fer un acompanyament individualitzat en què ens trobem de manera periòdica i acordem fites i plans de treball en funció de les necessitats que tinguis (i que vagin sortint).

 

Tenir una mirada externa que no jutja, que entén per on estàs passant i et dóna eines i espai per a poder conversar lliurement i treure’n conclusions, és un recurs molt valuós per tal de trencar amb antigues inèrcies, detectar necessitats i prendre decisions que potser fa temps que estàs postergant.

Acompanyaments a parelles:

Sabem que el dia a dia sovint ens deixa esgotades i ens costa trobar els moments per aturar-nos i expressar tensions generades per la convivència.

 

Anem postergant converses perquè no tenim prou energia per abordar temes que sabem que poden generar malestar i sovint creiem que no són tan importants, així que preferim deixar-los passar a arriscar-nos a provocar una discussió.

 

Potser la relació es troba en una situació en què no veieu necessària una teràpia, però sabeu que és rellevant treballar-la per posar en comú allò que hauria de millorar.

La Inversa ofereix aquest espai on podeu revisar inèrcies, actualitzar acords i treballar les necessitats de cadascuna de les parts, revisant la sostenibilitat de les cures de les persones de la família i practicant l’escolta empàtica i la comunicació assertiva.

Paquets

· Taller + 2 sessions individuals

· 4 SESSIONS INDIVIDUALS+1 gratuïta

(Si en el procés, vols canviar el paquet per treballar amb la parella, també és possible).