QUI HI HA

DARRERE DE

LA INVERSA?

Mireia Piferrer.

Coach i actriu.

El món de la interpretació m’ha donat un bagatge essencial per treballar-me com a coach.

M’ha donat capacitat d’improvisació i reacció, constant adaptació als canvis i molta imaginació i empatia.

Les dues vocacions em permeten  fer un bon acompanyament per tal que qualsevol persona o equip pugui assolir els seus objectius.

En l’àmbit acadèmic sóc Màster en Coaching Integral amb estudis certificats per ASESCO, Postgrau tècnica en economia social i solidària per la UB i la Ciutat Invisible. Diplomada en Educació Social per la Universitat Ramon Llull. Tinc els estudis finalitzats d’interpretació teatral (Timbal i Eòlia) i de Teatre de l’Oprimit (Forn de pa’tothom) I en aquests moments estic cursant l’especialització en Cocahing Feminista per Feminalia i Programació Neurolingüística a l’Institut Integratiu.